Country Zenekarok

Pannon Eagles

Pannon Eagles

A csapat 3 különböző, jelenleg is működő, együttesből verbuválódott össze, és céluk az amerikai Eagles együttes vokális rock country műfajának hazai megismertetése, elfogadtatása, széles körben népszerűsítése. Ezen túlmenően dolgoznak saját szerzeményeken is, amelyek – remélhetőleg – ugyan ezt a stílust fogják tükrözni.

Tagok:

Lenthár János: No.1 szólógitár, ének
Sztankay László: No.2 szólógitár, ének, billentyűk
Hollander András “Csavar”: basszus, ének
Fábián Attila: ritmusgitár, ének
Dudinszky Zoltán “Dudi”: billentyűk, ének
Póth János: dob

Don Attila Band

Country Zenekar

Country Zenekar

Röviden a zenekarról:

Az együttes alapítója Orosz Attila korábbi formációival – RODEO, BLUE TIMER’S, MUSIC STATION No.3 – már számos sikert aratott a hazai és európai countryzenei életben.

Legrangosabb eredményüket a németországi Pullman City Country Zenei Versenyén érték el. 2004-ben első díjat nyertek. A ~Don Attila Band ~ 2007-ben alakult.A legutóbbi formáció 2011 elején állt össze. Egy szerencsés találkozás, jó esély egy sajátos hangzás kialakításához..Játszanak Klubokban, Pubokban, Fesztiválokon, autós, motoros, lovas rendezvényeken, céges és magán partykon.Műsorukban a Country örökzöldektől kezdve a New Country legismertebb előadóitól játszanak magyaros temperamentummal, zenei humorral fűszerezve, de szívesen kirándulnak a Blues, és Rock & Roll világába is, így a Tradícionális Country zene mellett, a Country Rock, Line Dance muzsika barátai is kedvükre válogathatnak.

Tagok:

Don Attila : hegedű , mandolin, gitár, harmónika, ének
Bocskai István : E. gitár, A. gitár, ének
Strausz Péter : nagybőgő, basszusgitár, ének
Tóth Mihály: dobok

Big Fat Chubby

and the Swamp Busters

Big Fat Chubby

A zenekar már-már veteránoknak számító blues zenészekből alakult csapat, amely a blues-ból kiindulva evez szélesebb spektrumú vizekre, ezzel igazi csemegét kínálva a tágabb közönség számára is. A banda stílusa az amerikai országutak hangulatát idézi, világa közel áll a hot-rod és a motoros kultúrához. Zenéjükben különböző, mégis egymással rokon stílusok keverednek, úgymint a louisianai swamp blues, a texasi kamionos country, a korai rockabilly, southern music, és a country boogie, igazi ’talpalávaló’ muzsika!

 Big Fat Chubby  bigfatchubby02

Redneck Roadkill
Együttes
Redneck Együttes